Wie ben ik?

Startpagina.

Wat doen wij?

Reiki.

Stuur een E-mail.

Favoriete Links.

Licht en Steen

Onze cursussen.

Reacties.

Mag ik mezelf voorstellen,
Ik ben Koos Huppertz.

Getrouwd met mijn lieve vrouw Annet,
Welke mij 2 lieve dochters heeft geschonken.

Woonachtig in Amersfoort.


Ik ben Reiki master en Medium.
En ben aangesloten bij de vereniging
Van Reiki masters “De Cirkel”

In het kort iets over mijzelf.

Al in mijn kinderjaren zag en voelde ik dingen die ik niet begreep, bezigde mij vaak met uitspraken waarvan ik zelf niet wist waar ik het vandaan had, maar later bleek altijd dat het correct was, wist vaak van te voren wat er ging gebeuren, ik ben hier bang van geworden, en ontkende het bestaan hiervan.
Na vele jaren heb ik een lieve vrouw ontmoet mijn 2e moeder noem ik haar,
(Helaas heeft ze afscheid moeten nemen van onze stoffelijke wereld)
Lieve Jannie heeft mij kennis laten maken met magnetiseren door mijn pijn te behandelen, en laten merken wat onvoorwaardelijke liefde inhoud. Door haar begon mijn angst te verdwijnen en zo kwam het toen ik met Reiki in aanraking kwam bij een geweldige master Thea Boelen. Dat ik langzaam maar zeker vele dingen begon te herinneren uit mijn jeugd, maar nu niet bang meer was.
Verder hebben vele mensen mijn pad gekruist, die allen veel voor mij betekenen en mij hebben geholpen met mijn ontwikkeling, zoals meerdere Engelse Mediums welke als mentor mij hebben leren worden tot wie ik nu ben, en mij nog steeds als echte vrienden verder helpen.
Al deze mensen ben hiervoor zeer dankbaar.

Al deze mensen hebben mij laten voelen hoeveel mensen elkaar kunnen helpen, dit is dan ook de reden geworden dat ik op mijn beurt weer de wens heb, andere mensen op dezelfde wijze verder te helpen.